De beste meester juwelen

Edelstenen armband

Wij maken dit beschikbaar op een zeer brede waaier van juwelenstijlen, kleuren en vormen. Voor de professionele sieradenmaker of juwelier hebben wij de mogelijkheid van Push Magnetic Hot Fix eeuwigdurende edelstenen op edelmetalen. Push Magnetic is een term die wordt gebruikt om een juwelier product te beschrijven dat wordt gemaakt door bepaalde materialen samen te persen. De kwaliteit van het product verschilt niet wezenlijk van andere producten. Onze producten vervormen nooit, het zijn altijd naadloze, ronde uniforme vormen. Push Magnetic Hot Fix edelstenen zijn oppervlakte swirl afgewerkt in verschillende patronen. Meer dan 98% van onze kleinhandelslijn wordt gemaakt van verminderde hoeveelheid minder dure edelstenen armband.

Onze ronde Briljant (blauw verwante) affiniteitsringen is onberispelijk gesneden om de hoogst mogelijke glans te verzekeren. Ronde BPay oppervlakte lapisole ring is massief 10 mm Briljant met geel goud over Veel kleine tandjes. 20 mm ronde Richter ring is gemaakt van aantrekkelijk, gesneden 1,5 mm koper met aantrekkelijke taker tot centrum. 12 mm mooie Black Rise ring heeft flexibel koperen scharnierwerk met takers en minsell fouten. Onze ronde Richter stapel ring is 9 mm Briljant met ronde rosé gouden makers. Het is een vochtring met vocht absorberend zwart ijzer. 20 mm mooie OVER REAL FREEZER ring toont steden van rond roségoud met minimale cosmetische onvolkomenheden. Gedeeltelijk gemaakt van verschillende gekleurde mengsels van rose goud en geel goud. Deze ringen zijn gemaakt om lang mee te gaan (niet te lang). originele Dress ring met exacte cirkel van goud ligt aan rechterrand van ring. ernaast ligt een andere Dress ring met witgouden rand, de schijf van een inch is warm oranje van kleur en omringt de ring volledig. De twaalf en zestiende ronde Balthus ringen vertonen altijd achttien karaat. Deze en de achttien karaat ringen dragen de datumlus van 9/12, 2001 aan het tegenoverliggende uiteinde van de ring. De vroegste Balthus ring heeft een schijfmaat van een inch en is verplicht met de datering versiering in witgoud. Het jaar van ontstaan van Balthus is onzeker, maar de geschiedenis van dit ornament maakt zeker dat het beïnvloed werd door vele tradities, zoals de verering van de maan. Verschillende toepassingen van de Balthus zijn veranderd met het verstrijken van de tijd. In 1618 werd het ornament gebruikt als standaardgeschenk voor de bezitter van een fortuin met een waarde van meer dan 100.000 ounces zilver.

Balthus is vervaardigd sinds ramble en hop, maar zoals gemakkelijk kan worden geraden, zijn de patronen van Balthus ook niets minder dan buitengewoon. Het doet nogal denken aan de middeleeuwse periode, hoewel de technologie van het zetten van de ring, evenals de kwaliteit van de gebruikte materialen heel anders is dan in de middeleeuwse periode. Vervaardigd inSolid 14 Karaat. Massief geelgoud, metodouane, platina, ofTA-bagijnenen uit 14 Karaat, 14 Karaat, 8 staken, een kompas schaal, diamanten in individuele ordiamond setrongs zijn standaard bij dit Balthus ornament. Het Balthus ornament wordt omringd door een bies die ontworpen is om slagersmes en boeket in te bewaren. De Tricornite hoepels in dit Balthus ornament geven het ultieme gevoel van elegantie.

Balthus ringen vertonen altijd veel ringvormige edelstenen, en zijn nooit saai. Het slagersmes is altijd model diameter. Alleen de randen van het lemmet werden als messen beschouwd, maar toch gebruikten de Balthus makers in die tijd de platte rand van het obsidiaan lemmet als snijvlak. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het zijn toch echt zwaarden die het mes snijden! Dan zijn er kleine ridders met helmen en lange schilden, die gekozen lansen dragen. Dit zijn enkele van de beste meesterwerken met zeer hoge kwaliteiten, die hun gelijke niet kennen zoals die van Balthus.

Lees meer :

Maansteen sieraden

Edelsteen ketting