De echte terugkeer van de mode

Bruidsmode kinderen

Wij passen ons aan elk budget aan

Een van onze grootste punten is dat onze kleding aan uw budget kan worden aangepast, als u bereid bent erin te investeren. We leveren niet alleen op maat gemaakte kleding, maar we hebben ook reeksen van elegante confectiekleding tegen redelijke prijzen. Zoals gewoonlijk zijn onze diensten net zo superieur als onze op maat gemaakte jassen: alles wat wij maken kan door iedereen worden gedragen.

Zoals gebruikelijk begint ons assortiment formele kleding en strandkleding met onze klassieke reeks overhemden, rokken en jurken. Om dit assortiment te benadrukken, hebben we bruids modecollecties voor kinderen Onze voorjaarscollectie is zelfs geaccepteerd door Moeder Natuur zelf en is zeker de moeite waard om in te slaan.

In de winter kunnen onze kledingstukken u helpen afkoelen en tegelijkertijd warm houden, dus onze collectie is ook voor u beschikbaar. Onze kledingstukken zijn net zo exclusief ontworpen als onze collectie voor mannen, en onze damescollectie is ook 1918 gemaakt voor vrouwen die echt een leven leiden in de gewone stijl van de Roseus.

Al onze kleding droogt in de comfortabele kledingzakken die ervoor zorgen dat elk stukje van uw kleding een tweede kans krijgt.

Ontdek onze wereld van mode

Als u de echte terugkeer van de prachtige kunstnijverheid van de faience wilt ontdekken, bezoek dan onze online catalogus – en als u de moed hebt om onze virtuele showroom binnen te gaan, vindt u hier onze huidige collectie, maar ook onze rijkdom aan vintage materialen.

Ongeacht uw stijl, uw budget of uw gelegenheid, wij hebben u iets te bieden. Als u op zoek bent naar een cadeau voor een vrouw die u kent, of iets geschikts wilt vinden voor uw schoonmoeder, onze kledingstukken zijn verkrijgbaar in alle stijlen, stofsoorten en kleuren. Een vrouw die zich een parelprinses voelt en zich voorstelt hoe ze er op haar best uitziet op aarde, met een klassieke witte tuniek met parelknoopjes, zal zeker merken dat er iets speciaals aan je is. Je zult veel van haar houden, en ze zal het attente cadeau van tunieken gemaakt van elk van onze klassieke vezelstoffen op prijs stellen. Op die manier zal ze voelen dat ze echt familie is. Een mooie bruidsjurk uit onze romantische collectie zou wel eens net datgene kunnen zijn wat ze heeft gezongen om je te troosten in je uur van nood.

Zoals u kunt zien is ons avontuur in de kleding van de rijken en beroemden begonnen met klassieke vezels zoals katoen, zijde en linnen, en nu breiden wij onze diverse collecties kledingzakken uit, gemaakt van deze klassiekers en een hele reeks andere natuurlijke vezels.

Als u daarentegen op zoek bent naar kleding voor een vrouw die u niet kent, maar die op een heel andere plaats woont, zal onze collectie, bij het doornemen van stijlen van japonnen waarmee wij ons het meest verbonden voelen, vaak patronen en stijlen aan het licht brengen die niemand had kunnen voorspellen.

Wij zijn kostbare leden van die radicale gemeenschap die kiest voor een milieuvriendelijk, vaak eenvoudig leven, maar in dienst van Moeder Aarde, in de traditie van de oude vrouwenmeisjes die de uitgebarsten aarde zesentwintighonderd jaar vóór ons overleefden. Wij zijn moeders en grootmoeders die kleinschalig leven, en die in plaats van te doen wat we moeten doen, iets moois maken van wat we moeten doen. Met die vrijheid in ons hart hebben wij kleding gemaakt, geen oorlog, geen kledingstuk, maar kleding.