De voordelen van B Cosmetics

Dierproefvrije cosmetica

Het feit dat er “veganistisch” op het etiket staat, betekent nog niet dat je dierproefvrije steunt. De meeste bedrijven die veganistische make-up produceren, garanderen ook dat geen van de materialen in de make-up op dieren is getest.

Blindeurisme is een medische aandoening die optreedt wanneer iemand te veel aan licht wordt blootgesteld. Ik ken zelf niemand die niet lijdt aan deze slopende aandoening, die nu in de Verenigde Staten voorkomt. Na verloop van tijd wordt de huid jeukerig, oncomfortabel en donker. Met andere woorden, het is behoorlijk vervelend. Een klein beetje mascara kan al het verschil maken.

Het leidende merk op de markt vandaag is B horsey beauty. BH Cosmetics produceerde de eerste echt losse minerale foundation. Het wordt gebruikt door alle mooie mensen die je op televisie en in tijdschriften ziet. Het is veelzijdig en kan gemengd worden om een perfecte look te creëren voor elk klimaat. Hij blijft urenlang op je gezicht zitten zonder ergens uit te lopen. Het merk BH heeft zoveel variaties op de markt gebracht dat je er altijd wel een kunt vinden voor elk huidtype.

Vroeger was make-up wat moeilijker te verwijderen. Schilfers en korstjes van oude make-up hechtten zich aan de huid en die kon je er nooit helemaal af krijgen. Dat is nu niet meer het geval. Minerale make-up in poedervorm komt met veel persing op de markt. Je kunt het gemakkelijk opkwasten en met een heldere mooie teint naar buiten lopen. Dat is een positief punt van ouderwetse minerale make-up. Het is niet giftig voor onze huid.

Het is zo gemakkelijk aan te brengen, maar als je er eenmaal een hebt gevonden die bij je past en goed bij je huid past, is het extra geld dat je bespaart ongelofelijk. Heb je ooit genoeg geld gespaard om alle make-up die je nodig hebt in één keer te kopen? Geen probleem. Maar als je in de spiegel kijkt, kijk dan eens wat je nodig hebt voor jezelf. Velen hebben last van een droge huid, gebarsten lippen enz. en dit product is precies wat helpt om deze problemen aan te pakken.

Nog beter nieuws, na gebruik van dit product hoef je niet steeds nieuwe flesjes oude make-up te kopen. Niet duurder dan geperste mineralen, of lipsticks. Best cool, hè?

Minerale make-up is kwetsbaarder voor de huid. Sommige foundations zijn wat dikker en verbergen zaken als roodheid of spataders, maar dit geldt natuurlijk niet voor minerale make-up. Hoewel we het nadeel hebben genoemd van het opnieuw moeten aanbrengen van producten, weegt het nadeel van het opnieuw moeten aanbrengen ruimschoots op tegen de voordelen van het niet steeds naar de winkel hoeven rennen voor het steeds opnieuw aanbrengen van lipgloss, of het toevoegen van andere producten aan je toch al ingewikkelde gezicht. Organische make-up kan gemakkelijk met een kwastje worden aangebracht, en gaat jaren mee.

Wij zeggen niet dat alleen vrouwen die een passie hebben voor mooie make-up minerale make-up zullen gebruiken. Cosmetica zijn een miljardenindustrie en elk merk heeft geraffineerde reclamecampagnes. De meeste mannen en vrouwen besteden geen tijd aan het nadenken over de producten die ze dragen. Wanneer heb je voor het laatst iemand horen zeggen “dat is geweldig, Bob” of “Great Rinse” als ze het over deodorant hadden?

Lees meer:
Vegan cosmetica 
Gift sets