Hoe draag je een Maxi jurk?

Borstvoeding jurk

Steeds meer mensen kiezen voor een borstvoeding jurk; er komen meer psychedelische prints en je benen zijn zo goed als vakbondsleden. Vaak is de maxi-jurk gelaagd en valt hij van de taille naar de heup en gaat hij verder naar beneden door de benen en aan de zijkanten naar buiten.

Als je korte benen hebt en geen zin hebt in een zoom die de bovenkant van je benen bedekt, is de maxi-jurk het antwoord. Net als een golvende zigeunerrok maakt hij gebruik van driekwart panelen om de lengte te verhullen en wat flair te creëren zonder dat hij taps toeloopt tot je dijen. Alles wat langer is dan het onvrije zal te veel aandacht trekken.

Wie heeft er een maxi-jurk? Maxi-jurken zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen gedragen worden naar het strand of naar een dagje strand. Ze zijn de speciale Janet Jackson van de zomer dames jurken. Het eerste ding om op te merken is om de begroting goed voordat je gaat en een te kopen. De kosten variëren van zo laag als veertien pond voor een lichtgewicht zomerjurk tot maar liefst 39 pond voor een dikke, omvangrijke winterjurk die zo erg kreukt dat je je afvraagt of je kippenpoten hebt.

Hoe een jurk te dragen:De meest voorkomende look is een Madrid mix van achteren: vouw de jurk over het midden en ceintuur het in die positie. Als u zich ongemakkelijk voelt bij de ongemakkelijk strakke tailleband, kunt u een kort jasje dragen. In alle andere posities laat u de jurk het werk doen. Hij flatteert uw figuur door u langer te doen lijken en door een stuk stof op de juiste plaats te leggen om die lange, weelderige beenlijn te creëren.

Een andere manier is het dragen van een lange, nauwsluitende rok, jeggings of strakke jeans. Dit zal je dijen beschermen tegen de gure zon, ongeacht je stijl. Lange jurken kun je bij mooi weer het beste op de kaptafel laten liggen. beeldt de picknickdichter uit, niet de artiest.

Kijk uit: Probeer de Gothic look. Het is de meest gewaagde van alle looks.

Wil je er gespeld uitzien en een gothic zwierig figuur hebben? Zoek een jurk met horizontale naden. In het geval dat u zich ongemakkelijk voelt, zoek dan een ” wankel” type jurk. Deze jurk, met volle mouwen, is bedoeld om ingestopt te worden en gedragen over een panty of legging.

Als die blik je aanspreekt, zoek dan een “halsdoek”. Die vangt de lucht terwijl je zweeft.

Als je je ongemakkelijk voelt bij de look van goth chick, zorg dan dat je dit begrijpt: gravitatie is veel belangrijker dan de losheid van een jurk. De gothic aantrekkingskracht (of engheid) zal niet wachten tot je jezelf hebt aangepast. Als je je er niet prettig in voelt, koop het dan niet. Waar je je ook comfortabel in voelt, betekent dat dat je geenINFidence hebt om de goth look te sporten?

ormal

Als u niet zeker weet of een jurk van volledige lengte geschikt is voor een formele bijeenkomst, ga dan op zoek naar een “kleiner” nummer. Minder formele winkels hebben vaak een jurk met een omtrek van slechts twee centimeter.

Lees meer

Borstvoeding jurk 
Borstvoedingsdoek