Hoe krijg je je shirt gedemonteerd. Winkel

kinder t shirt bedrukken

 

 

 

Ze zeiden dat de t-shirts op maat van de vrouw gemaakt zijn.

Ik denk dat dit de reden is voor de supergrote opties, zodat ze me een betere service konden bieden.

Er zijn zo veel websites die geweldige roze en zwarte steun t-shirts aanbieden. Er zijn ook veel meer speciale t-shirts voor taille, schouders, kinderen en baby’s.

Om u een idee te geven van wat ik tot nu toe op alle webpagina’s heb gezien, heb ik besloten een typisch zomerdagtafereel voor een gezin te beschrijven. Laten we beginnen met de jongens.

We zitten in een restaurant en hebben een leuk gesprek met de jongens en we lachen wat af. De grote man (mijn vader) is een zeer goed gekleed type; zijn pak is brandschoon en hij heeft een gloednieuw t-shirt aan onder zijn blazer voor een nieuwe look. Op het moment dat we zitten krijgen we een heerlijk warm diner voorgeschoteld van vlees, salade en zoet water. Als we klaar zijn met eten legt mijn vader zijn servet neer en beginnen we te praten over het laatste nieuws op TV.

De volgende is de kleine man, die verbazend genoeg net een paar geweldige nieuwe speakertjes heeft gekregen. Hij draagt een gloednieuw T-shirt van Think Ahead in Dordrech.

Mijn lieve vriendin (nee hoge sokken en bungelende oorwarmers a.u.b.) is een fantastische verkoopster en heeft zojuist aangeboden een aantal van haar verkoopbare modellen te drukken en te leveren aan ons bedrijfje voor een speciale promotiecampagne. Erg leuk om te experimenteren en uiteindelijk een geweldig resultaat.

Dus terwijl ik op het web aan het surfen ben, wachtend tot mijn vader zijn snack op heeft, verbaas ik me over deze webpagina  Ik zag een mooi uitziend t-shirt op de site en natuurlijk vroeg ik de online drukkerij expert welk type shirt ik zou willen laten ontwerpen en uitvoeren voor mijn bedrijf. Ik moet zeggen, de keuzes lijken zo divers, ik worstel me echt door ze allemaal heen. Maar hier is mijn favoriet – een duidelijk geïnspireerd T-shirt met “Made In Belgium” gedrukt op wit en blauw – uitstekend.

Ik heb dus eindelijk besloten dat ik liever naar een winkel ga dan naar mijn lokale T shirt drukkerij, dus ben ik op zoek gegaan naar de beste bedrukte kindershirts. Niet echt zeker wat ik zocht, wandelde ik een nabijgelegen kiddie molen binnen. Wie zou dat verwachten! Maar tot mijn gulle ontdekking zaten twee kiddies vrolijk te gonzen van de ideeën voor kinder T-shirts. Ze verlaagden al snel de kosten van hun t-shirts, omdat ze de productiekosten verlaagden door ze weg te halen bij hun dure, grote drukpersen. De ene zei: “Mijn kind vindt dit leuk”. Een ander zei: “Ik zal het op een shirt laten drukken als ik de volgende keer met mijn kind ga winkelen”. Zonder een moment te aarzelen trokken beide kinderen blij hun sleutels uit de kast, namen hun vesten mee de paskamer in en kochten een zacht 100% katoenen kinder-T-shirt van topkwaliteit.

Dus het moment van de waarheid. Ik vroeg de online-klantenservice of ik onmiddellijk een offerte toegestuurd kon krijgen. Ze wisselde nog een paar e-mails uit, en er volgde een lange discussie. Ik kreeg uiteindelijk 3 offertes: Een voor $28, een overstock stuk voor $30, een vintage kinder t-shirt voor $35, en een sport t-shirt voor $40. Ik kreeg gratis stofstalen aangeboden, stuurde een staal van “kettingsteek” stofstalen, en een paar volledige productielijnen. Ik kreeg ook de “bugs” – die in werkelijkheid erg gul en erg lief waren. Onnodig te zeggen dat ik ze geweldig vond!

Met deze informatie bij de hand, en mijn waardering voor de kiddies in de kindermolen, was ik klaar om naar de winkel te gaan.

Ik: Dus, wat zeggen deze T-shirts over jou? – Persoonlijk heb ik nog nooit zoveel kritiek gekregen van een simpele “Dat is een mooi T shirt” van mijn familie. Hoe dan ook, deze kinder T-shirts zijn Fair Trade gecertificeerd, gemaakt in de VS, en eerlijk verhandeld. Ze zijn 2 veel beter dan de sweatshirts die ik tot nu toe heb verzameld. De kinderen zijn blij, ik ben blijer. Over het algemeen zeer gunstig.

Winkel vertegenwoordiger: U moet de website raadplegen.

Dus, hoe krijg ik mijn shirt gedemonteerd.

Winkel vertegenwoordiger: Elke winkel heeft een ander beleid. Je kunt ze mailen en het vragen.

Zo frustrerend.

Winkel vertegenwoordiger: U moet de website raadplegen.

Oké, laten we dit online doen.

Winkel vertegenwoordiger: Ja, het was heel snel en gemakkelijk.

Wanneer komt mijn volgende loon?

Winkel vertegenwoordiger: We wachten op u.

Oké, dus ik moet mijn geld naar jouw winkel overmaken.

lees meer:

Drukkerij Papendrecht

Kinder T-shirt bedrukken