Horloge Reparatie

Horlogebanden

 

 

 

 

Wij verkopen nu horloges op onze website en in onze winkel en vertellen de prijzen zodat u kunt vergelijken en verstandig kunt kopen. Wij zijn nu een wereldleider op het gebied van horlogereparatie en lopen voor op de grote vier Zwitserse horlogemakers met een goede verkoopcyclus. We hebben op dit moment een samenwerkingsverband met de elektronica-industrie. Wij zijn de meest representatieve van de horloge-industrie in de wereld van vandaag.

Wij zijn een klein bedrijf van hamlet komen regen of zonneschijn, we zijn volledig betrouwbaar en betrouwbaar en we zijn trots op ons werk product. Als er iets mis is met uw horloge kunnen wij het onderhouden aangezien wij experts zijn in productreparatie en reworkshop. Wij vervangen en verkopen ook horlogebanden. Wij hebben een naam voor ons werk. Wij hebben alle soorten horloges gezien van de grote merken en nu bieden wij een reworkshop met alle benodigde producten om snel en eenvoudig volledige oplossingen voor de klant te vinden.

Een horloge kan een groot gat in je zak slaan. De prijzen beginnen bij kleine tot middelgrote horloges en kunnen oplopen tot de grotere boetiekhorloges. Op elk moment kunnen wij onze voorraad wijzigen en updaten om uw horloge, uw tijd en uw geld in een veilige horlogezak te houden.

Als uw horloge kapot is of dreigt te gaan, zijn wij er om het zo goed mogelijk te onderhouden. Wij zijn weliswaar een klein bedrijf, maar door onze ervaring weten wij hoe wij de revisie en de afhandeling zeer snel kunnen doen, zodat u niet weken of maanden hoeft te wachten terwijl uw horloge wordt gerepareerd.

Dit is een zeer concurrerende markt voor de horloge-industrie. De kleinere bedrijven hebben veel minder overheadkosten en kunnen snel producten van andere bedrijven krijgen. Kleinere horlogebedrijven hebben ook meer kans om een breed spectrum van verbeteringen die ons bedrijf als voorbeeld heeft gezien, snel om te zetten in nieuwe en explosieve groei. Er zijn nu grote en kleine horlogebedrijven die regelmatig bij ons komen voor horlogereparaties.

Een winkel- of handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in horloges, klokken, gisting en juwelen moet concurreren met de grote bier-, wijn- en drankgiganten die bekend staan om hun luxe auto’s en vele andere lifestyle-producten. Hoe kunnen ze concurreren? Ze moeten met een product komen dat uniek is in smaak en de kwaliteit en productiestandaarden heeft die wij als horloge-recycler kunnen waarderen.

Bedrijven die horloges recyclen kunnen individuele horloges opknappen en ze een nieuw leven geven. De kans is groot dat het horloge uit het tijdperk van uw favoriete uurwerk levensvatbaar is vanaf het punt van aankoop. De kans is groot dat u zich, terwijl u van uw mooie horloge genoot, niet realiseerde dat het nu bijna 30 jaar oud is en waarschijnlijk slechts een paar keer is gebruikt. Overgaan op een nieuw tijdstuk van uw moeder of grootouders lijkt misschien een eenmalige aankoop voor u, maar voor de horloge-recycler die het bezit, is het een schat die hij aan generaties wil doorgeven.

lees meer: