Kindermode

Kinderkleding

 

 

 

 

Onze missie is om modieuze kinderkleding van hoge kwaliteit, ontworpen in Europa, naar de Verenigde Staten te brengen.

Stijlen voor jongens omvatten punk, bohemien, klassiek, jeugdig, sport en ga zo maar door. Stijlen voor meisjes zijn vergelijkbaar, maar omvatten veel meer decoratie voor moeders en vaders en voor kinderen van alle leeftijden.

Laten we eens kijken naar een paar kindermode van beroemde ontwerper:

Diesel Kinderen Kelly

Heel wat ouders willen schoenen kopen voor hun kinderen die graag skateboarden en fietsen. Als 50% van je budget te besteden is aan een paar schoenen, is het niet erg moeilijk om een paar te kopen, ook al kosten ze tot wel $200. Kinderen hebben een sterke geest in hun hart, ze zijn over het algemeen maniakaal over wat ze dragen en ze zullen het niet opgeven, zelfs als ze het voor een lange tijd niet kunnen dragen, ze verkopen gewoon alles wat ze hebben in een dag, en kopen de volgende dag weer nieuwe. Ouders hoeven zich tegenwoordig niet meer in te spannen om hun kinderen te kleden. Als zij voor hun kinderen kunnen kopen wat zij willen, en met moeite die zeldzame stukjes chocolade en persoonlijke sesamdoosjes kunnen kopen, is dat geweldig.

Scapa Kids Jongens Stad Slinky

Dit is een vrij innovatief product voor ouders, het heeft spijkers op vrijdag, precies zoals zijn mannelijke tegenhanger, Breakaway54. Jongens hebben de behoefte om comfort aan hun voeten te hebben, en ook de behoefte om er cool uit te zien. Dit kan worden bereikt door de aankoop van het juiste paar scooter schoenen. fabrikanten die scuppered schoenen die rubberen zolen hebben, zodat ze kunnen worden gedragen, hetzij blote voeten of met sokken. De schoenen zijn comfortabel en kunnen worden gedragen over een lichte broek. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, en over het algemeen prijzen onder de $ 40 US. De detailhandelsprijs is ongeveer $10 US.

Jongens Zwart Horloges

Het meest favoriete horloge onder ouders is het zwarte. Bijna elk kinderhorloge heeft de zwarte kleur. Bijna alle kinderhorloges zijn of wit of blauw, maar de zwarte kleur is uitzinnig en verbluffend. De meeste mensen gaan ervan uit dat dit gewoon een eerbetoon is aan de originele James Bond-film, maar eigenlijk zijn deze zwarte horloges heel stijlvol en passen ze bij de persoonlijkheid van uw kind. Deze horloges zijn verkrijgbaar in oranje, rood of blauw; u bent er zeker van om een aantal goede kortingen te krijgen als u ze in de uitverkoop koopt.

Gedachten uit het verleden…om goed te kopen

Als je als ouder op zoek bent naar kinderschoenen, is er niets zo belangrijk als het comfort van je kinderen. Het uitzoeken van de beste prijs om te kopen is zeker uw hoogste prioriteit op dit moment. Gebruik verschillende websites, zodat u de prijzen en de leveringsdatum kunt vergelijken. Zorg ervoor dat de verkoper bij wie u koopt een gebruiksvriendelijke webpagina heeft. Daarnaast, meer te weten komen over de reputatie van uw leverancier, zodat u kunt beslissen welke betrouwbaar is en echt biedt u het product dat u op zoek was naar.

Aarzel vooral nooit om de mening van uw kind te vragen. Bespreek ondertussen met uw kind zijn/haar favoriete kleur en stijl en laat uw kind de schoen kiezen die hij/zij wil. Ja, winkelen voor kinderschoenen is een lastige, maar zeker een leuke en lonende ervaring. Dus, wees niet te bewust en te hard.