Tas Tassen

Handgemaakte tassen

Tas (in meer specifiek gebruik): Een handgemaakte tas die als handtas wordt gebruikt – een soort kleine tas waarin een vrouwelijk of exotisch voorwerp en misschien een portefeuille kan worden opgeborgen. Afhankelijk van de grootte van de tas, kan deze een handvat, een sluiting of riemen hebben. Een schoudertas bestaat gewoonlijk uit een riem die strak over het lichaam kan worden gedragen.

Zak de juiste: De juiste terminologie om naar een tas te verwijzen is “houder voor een substantie” of “handtas”. Wanneer naar een tas wordt verwezen, wordt meestal een zacht, klein tasachtig voorwerp bedoeld. In het hedendaagse gebruik is de term “handtas” echter de algemene term voor alle soorten kleine tassen, ongeacht hun vorm. Veel voorwerpen zoals telefoons, portefeuilles, sjaals, zakdoekjes en sleutels zijn allemaal toegankelijk in de stijl van de handtas. Sommige handtassen hebben riemen en ritsen en worden handtassen, portemonnees of handtassen plus versieringen genoemd.

Beezies: Een vrouwenhandtas wordt ook wel eens een babytas, een schoudertas of een pocketboek genoemd. De term “bie” wordt geassocieerd met het vrouwelijke geslacht; aangezien het gebruik van de term “bie” nu echter diverser is dan ooit, verwijst de term “bie” ook naar een uniseks, genderneutrale tas. BIF paws is een tas met een speciaal ontwerp en nut voor mannetjes en Fido is de iconische handtas voor vrouwtjes. Vrouwelijke handtassen worden nu algemeen gemaakt door grote designerhuizen zoals Coach, obo-tassen en edicion-tassen. Op een feestje buiten zullen mannelijke receptionisten vaak een praatje maken na manieren met de mannelijke clientèle, en opscheppen met een kleurrijke selectie van hun handtassen. Een grote selectie van de “It”-tassen van het nieuwe seizoen – verschillende stijlen, kleuren en maten – staan trots uitgestald in de damesafdeling van de meeste winkels – om de mannelijke clientèle te verleiden.

Grote handtassen: Een paar jaar geleden was de handtas veel kleiner en meer conventioneel ontworpen, gedreven door de wens om te gaan met het groeiende aantal shoppers die niet konden passen in de gemiddelde grootte handtas. De ontwerpers van vandaag werken met een verscheidenheid van patronen en materialen en voldoen aan een gevarieerde klantenkring door het creëren van multifunctionele handtassen. desserts omvatten de nieuwe oogst van leer en suède handtassen, evenals extravagante stoffen zoals zijde en wandtapijt.

Clutches: Clutches, die oorspronkelijk rond de vorige eeuwwisseling werden gebruikt, toen vrouwen uit de elitewereld in een elegant zwart satijnen ensemble het huis van de Instrumenten verlieten om er bij te zijn, zijn met een zwierig gebaar naar huis gekomen. Ze worden gebruikt door vrouwen van alle leeftijden – van klein tot groot – en ze worden al snel een favoriet onder stijlvolle moeders en de modieuze set.

Avondtassen: Simpel gezegd, het zijn avondtassen ontworpen om ’s avonds te dragen. Zoals bij elke handtas verschillen avondtassen op basis van het beoogde gebruik. Net als handtassen voor dagelijks gebruik, worden avondtassen meestal gedragen als een essentieel accessoire voor een avondjurk. Totes en clutches worden verkozen voor evenementen overdag, zoals een avondje uit met de meisjes.

Collegiale handtassen: De collectie van smaakvol ontworpen art deco geïnspireerde tassen groeit van sterkte tot sterkte. De collectie is veelzijdig en kan bij een aantal ensembles passen. Het traditionele zwarte satijn is altijd een optie, maar er worden ook gedurfdere en fellere kleuren gebruikt waardoor de avondtassen een debonaire look krijgen die opvalt in de massa.

Convertible Tote Handtassen: Vanwege de groeiende populariteit van totes, zijn ontwerpers begonnen om meer kleurrijke en functionele opties te bieden aan hun consumenten. Deze gids zal vier van de meest populaire soorten dag- en avondtassen bespreken.

Satchel handtassen: Meestal rechthoekig van vorm en voorzien van dubbele handgrepen, kan satchel handtassen worden gedragen over het lichaam, afhankelijk van de manier waarop het wordt gebruikt (Satchels zijn geweldig om te winkelen en moet worden geplaatst aan de voorkant van het lichaam om je handen vrij te houden voor het trekken uit de tas, terwijl nog steeds de inhoud veilig vast te houden). Vaak zijn deze handtassen ontworpen met twee compartimenten, een klein “geheim” binnenvak en een groot vak met klep, ritssluiting en druksluiting, twee voorvakken met ritssluiting en een binnenvak voor het opbergen van haarborstel, cosmetica, visitekaartjes, creditcards, pennen of andere voorwerpen van belang.

Tote Handtassen: Meestal rechthoekig van vorm, een Tote Handbag is een schouder-dragende stijl handtas die is klein en gemakkelijk te dragen. Beroemd om hun vermogen om over het lichaam te worden gedragen met een gemiddelde grootte, ze hebben twee hoofdvakken en een binnenzak.