Wat zijn panty’s

 

panty kopen

 

 

Panty’s zijn een specifieke klasse van kledingstukken die vele stijlen omvat. Zij worden vervaardigd van diverse materialen, waaronder katoen, wol, zijde en nylon. De gangbare fabricagemethoden zijn machinaal gebreid of gehaakt, en gebreid. Ze zijn er ook in vele patronen en stijlen. De gemeenschappelijke kenmerkende eigenschap is dat de meeste opengewerkt zijn. Zij kunnen echter ook worden gemaakt als onderdeel van een bijpassende outfit.

Iets wat van groot belang is om te overwegen, zijn de verschillende kleuren en stijlen die beschikbaar zijn. Niet alle kleuren zijn verkrijgbaar. Sommige kleuren zijn bijvoorbeeld slechts in één stijl verkrijgbaar, zoals Mara, charges, blood, amour, Naughty Monkey en Opulence. Andere kleuren zijn beschikbaar zoals royal navy fleur, en Apricot, ava crystal, chocolate brown, Cerise, en nog veel meer. Naast de stijl is ook de kleur, de maat en het ontwerp van de panty belangrijk om te overwegen bij de aankoop van een paar.

De dikte varieert over het algemeen naar gelang van het model. In het algemeen reiken zij echter tot aan de knie of net daarboven. Veel panty’s sluiten nauw aan op het been, terwijl andere juist op de voet of zelfs op de enkel aansluiten. Ongeacht de stijl of de maat van de panty, gaat het er vooral om dat hij goed aansluit. Dit betekent dat de draagster zich zonder de panty niet comfortabel genoeg voelt om haar dagelijkse taken uit te voeren. De strakheid kan de bewegingsvrijheid beperken, maar met de juiste panty kan deze gemakkelijk slechts in geringe mate worden beperkt, zodat de draagster nog steeds haar benen kan bewegen zoveel zij wil.

Verschillende diktes en stijlen maken het moeilijker om het meest ideale paar te kiezen. Zo kan de ene stijl passen bij een dunner en voller lichaam. Een andere stijl kan geschikt zijn voor een zwaarder lichaam. Ook kan het comfort minder belangrijk zijn bij modernere stijlen. Zo staan gehaakte panty’s misschien niet mooi bij een gebruiker met een grote honger naar mode. Maar klassieke stijlen hebben nog steeds de overhand in de modewereld.

Panty’s zijn niet alleen een aandenken aan het verleden. Ze kunnen het enige zijn dat een outfit compleet maakt. Het belangrijkste doel van net panty’s is de benen te ondersteunen en ze koel en comfortabel te houden. Bij een kalmerend gebruik kunnen ze zelfs zeer nuttig zijn voor de gezondheid van de huid. Het is niet ongewoon dat mensen dagelijks last hebben van pijn in de benen. In veel gevallen denken mensen dat hun pijn in de benen te wijten is aan de slijtage van de spieren, vooral bij de hiel. Dat geloof is niet ver van de werkelijkheid. Studies hebben aangetoond dat mensen die regelmatig panty’s dragen, hun spieren minder belasten, behalve degenen die lange uren achtereen op hun voeten staan.

In het verleden konden de meeste voetproblemen worden verholpen met gaaskompressen op de voeten. Die werken, maar zijn natuurlijk niet ideaal. Een meer doeltreffende en zelfs tijdelijke oplossing is het verstoppen in een zakje in de schoen. Op die manier kan de drager ze aanhouden zonder bang te zijn ze te laten vallen. Het werkt ook als een preventieve maatregel. De restanten worden met elastiekjes op hun plaats gehouden wanneer ze niet worden gedragen. Wanneer iemand toch naar buiten gaat, is de kans klein dat de elastiekjes uit de schoenzak komen, met rauwe huid en blaren tot gevolg.

Spijt is maar al te gewoon

Zou iemand zijn vrouw, partner of moeder aanraden om blootsvoets te gaan, gezien alle gevaren waarmee zij worden geconfronteerd? Als iemand investeert in een panty en denkt aan comfort, stijl en gezondheid op lange termijn, is het elke cent waard. Ze kosten misschien iets meer, maar uiteindelijk zullen ze zich terugbetalen.

lees meer:

  1. panty kopen 
  2. panty met print