Het verschil tussen mannen en vrouwen

Vrouw Die Witte Hoge Schoenen Draagt

Toen je nog een klein meisje was, dacht ik altijd dat de manier waarop je je kleedde heel belangrijk was. Ik zeg niet dat je je moet kleden zoals ik, maar een klein leeftijdsverschil kan een groot verschil maken. Kijk maar eens rond naar je vrienden en familie, is het niet verbazingwekkend hoeveel ze veranderd zijn. Niet alleen zijn ze gegroeid, maar de manier waarop ze zich kleden is ook veranderd. Hetzelfde kan van jou gezegd worden als je het wilt geloven.

Een van de meest verrassende dingen die ik heb ontdekt is het verschil tussen de persoonlijkheid van mannen en vrouwen. De persoonlijkheid van een man is gewoonlijk zeer rechtlijnig. Er zijn maar een paar persoonlijkheidskenmerken die je kunt opmerken, maar ze zijn allemaal vrij consistent. Er zijn maar weinig mensen die niet veel geld betalen voor veel verschillende diensten en producten. Maar vrouwen zijn meer dol. Sommigen geven een klein fortuin uit aan kleding en gaan dan rondkijken voor de koopjes. Zij winkelen eerder in twee of drie verschillende winkels dan in één. Daar zijn veel verschillende redenen voor en een van de redenen is dat vrouwen meer onafhankelijke persoonlijkheden zijn. Zij hebben geen beslisser nodig; zij zoeken het meestal zelf uit.

Als je een verandering in je leven wilt aanbrengen, kun je het beste naar je kledingkast kijken. Probeer alle kleren die je niet flatteren of die niet goed voor je zijn weg te vegen. Trek er een middag voor uit en ga aan de slag. Als je merkt dat er veel kleren in je kledingkast hangen, is de kans groot dat je ze nooit allemaal zult dragen. De vuistregel is dan ook om ervoor te zorgen dat de helft van je garderobe bestaat uit jeans, pakken en overhemden. Dit zijn enkele van de meest veelzijdige en functionele outfits die je kunt kopen. Je kunt ze mixen en matchen met verschillende tops.

Als u dit doet, zult u merken dat uw kleding er niet alleen beter uitziet, maar dat het ook gemakkelijker wordt om te zien wat u nodig hebt, zodat u daarvoor niet op anderen hoeft te vertrouwen. U zult misschien merken dat sommige van uw minder flatteuze kleren van slordig naar shmarkable zijn gegaan. De reden hiervoor is dat u het belang van degelijke kleding misschien hebt onderschat. Door gewoon te kijken naar wat u hebt en hoe u dat kunt aanvullen, komt u er misschien achter dat alle kleren die u vroeger weggooide, nu op een professioneel evenement kunnen worden gedragen.

Op de lange termijn wil je goed zorgen voor je uiterlijk, je eigenwaarde en je financiën. U bent de enige die kan bepalen hoe uw leven zal verlopen naarmate uw leeftijd blijft veranderen. Als u iemand wilt blijven die u ooit was of als u een goed rolmodel voor andere mensen wilt worden, zijn er nog veel dingen die u kunt doen om een trendsetter te blijven.