Wat is het verschil tussen een edelsteen

Edelstenen armband

 

 

 

Het is zeer interessant om meer te leren over de natuurlijke wereld van edelstenen. Hoe beïnvloedt de kleur van een edelsteen in relatie tot zijn grootte en vorm de prijs, als dat al het geval is? Wat is het verschil tussen een natuurlijke edelsteen en een labo gecreëerde edelsteen? Deze vragen lijken misschien eenvoudig genoeg, maar zijn de antwoorden echt zo eenvoudig?

De oorsprong van de edelsteen

De zon is een van de dertig zonneplaneten die om de aarde cirkelen. De planeet Mercurius staat het dichtst bij ons en is ook de grootste planeet. De zon wekt energie op om al het leven op onze planeet van energie te voorzien. De Reticulum, de rotatie van het binnenste zonnestelsel en Galileo die de telescoop van hemellichamen bevrijdde, dragen er ook toe bij dat wij vandaag kennis krijgen van de beweging van het zonnestelsel.

Het doel van de energie van de zon ten bate van de aarde wordt vervuld door het leven van de sterren. Alle sterren die je ’s nachts aan de hemel ziet, maakten ooit deel uit van het zonnestelsel. De Akras yezetl, de paarden van de goden, werden door de zon geschapen. Daarom heb je een rood oog aan de hemel, een ster die veel mensen aanbidden.

Edelstenen ontstaan door edelsteenvorming, of door schroeien, kristallen. fijne harde koolstoffen die zich langzaam vormen, of als een versmolten gesteente. Een nieuw soort edelsteen, meestal gevormd door fijne veldspaat op diamanten te laten vallen, houdt de vorm vast, tot hij er helemaal uitvalt.

De aarde is de bron van de energie om edelstenen te maken. Het magnetische noorden en bepaalde energiestromen zorgen ervoor dat het mineraal wordt gevormd. De edelsteen is een combinatie van het mineraal en water dat de energie in zijn kristallen bevat.

Ieder van ons heeft een bepaald percentage mineralen in zijn lichaam. Uw percentage kan verschillen van dat van anderen. Het percentage wordt gevormd door het voedsel dat je eet, de lucht die je inademt en het water dat we drinken. Uw percentage mineralen in uw lichaam maakt een verschil in hoe u zich voelt, evenals het algehele welzijn van uw lichaam.

De therapeutische eigenschappen van de edelsteen hangen af van het zwaartepunt van ons lichaam. Als we slapen, rusten de delen van ons lichaam die zich onder de nek bevinden. Als we ’s morgens opstaan, wordt het deel van ons lichaam boven de nek geactiveerd. Hierdoor wordt onze wervelkolom op natuurlijke wijze gebogen en neemt de omvang en vorm van onze tussenwervelschijven toe.

De edelsteen verbetert dus de functionaliteit van onze wervelkolom en helpt hem gebogen te blijven. Hij helpt ook om het deel van de schedel waar de hersenen en het ruggenmerg samenkomen, hoger te maken, waardoor de hersenen beter met de rest van het lichaam kunnen communiceren.

Als u sieraden draagt of slijt, bedenk dan dat dit uw vermogen om correct te denken kan schaden.Het beoefenen van yoga kan u helpen om een betere balans en flexibiliteit in uw lichaam te ontwikkelen. acroniem PSY moet staan voorPSYpose x. knoop x. inademen x. duwen x. centreren x. zuurstof x. jurk x. kleur x. vlek x.

lees meer:

 Bohemian armband (320)

 Boho armband (140)