Joy Juwelen Bali

 

Joy Jewellery Bali

 

 

Joy Jewellery Bali is opgericht door Monicaishingham, zelf juwelenontwerpster, die vond dat er een gebrek op de markt was voor eigentijdse en unieke juwelenontwerpen. Zij begon enkele jaren geleden met het ontwerpen van juwelen, en het duurde niet lang voordat zij haar eigen assortiment juwelen had, allemaal ontworpen voor haar eigen juwelencollectie. Monicaayan ontwierp een breed scala aan armbanden, halskettingen, ringen, oorbellen en armbanden. Met haar eigen prachtige gedurfde ontwerpen was elk sieraad een stukje kunst en creativiteit.

Elk sieraad werd gemaakt met de bedoeling ze als individuele, Askaunder, kunstwerken te maken, om zelf te bewonderen en te dragen. Als u het geluk had een van deze prachtige kunstwerken aan te schaffen, kunt u er zeker van zijn dat ze in perfecte staat zullen verkeren en uw favoriete lichaamsdeel nog vele jaren zullen sieren. Hoewel Tiffany de juwelenindustrie regeert, en vanwege hun hoge prijzen, zijn ze niet ieders kopje thee. Maar als je wilt een klassieke, super sexy look met veel schittering te bereiken, waarom dan niet proberen een set van goud en zilver, met een vleugje biker messing, voor extra zing.

Een groot voordeel van de Joys Jewellery lijn is de verscheidenheid van items die het biedt, met een zware focus op elk individueel stuk, waardoor ze allemaal zeer uniek zijn, en van zeer hoge kwaliteit.

Joys Jewellery Bali is gemaakt in bijna perfectie, met gebruikmaking van het fijnste goud (negenenveertig ounce), fijn zilver (tienenveertig ounce), en natuurlijk een prachtige verscheidenheid aan glas. In perfecte symmetrie, alle ontwerpen zijn groot en vet, en levendig kleurrijk. De juwelen zijn gedurfd en kunstzinnig. De verscheidenheid aan halskettingen omvat een bijna uitgebreide collectie van touw halskettingen. Andere halskettingen omvatten veel over het hoofd geziene klassiekers, zoals de zijden bladhanger, of de gedraaide touwketting.

Wat oorbellen betreft, is er waarschijnlijk wel een oorbel uit ieders collectie. Elke vrouw zou op zijn minst één van deze prachtige oorbellen moeten hebben:

BIG BOWL

Gedraaid touw met kleine draaiingen van leer en metaal

Dit prachtige paar oorbellen is absoluut prachtig, een eenvoudige draai van leer draait in een elegante boog van schoonheid, allemaal bedekt met glinsterende gouden en zilveren strengen.

HIG hardcore

Zwart en zilver touw

Gedraaid touw, opnieuw met verbazingwekkende zilveren en zwarte strengen, maar deze zijn iets uit de schouder, met een zachte duw door het midden om te eindigen met een vossenkop. Puur geweldig!

FLY NYC

Zwart en zilver touw

Deze prachtige oorbellen zijn verrijkt metisolThuleightslime ketting gevolgd door studs ofts samen met een dubbele geoxideerd zilveren streng.

SEXUEEL

Zilveren kettingschakels met leder en zilverkleurig touw

Deze prachtige oorbellen zijn bezaaid met schitterende zwarte en bronzen slierten diamanten, net als pauwenveren, die uw huid een verleidelijke sexy glans geven. Dan gouden vetiver strengen en bijpassende zilveren strengen laten ze een andere speciale verbetering. Dit is een prachtige set oorbellen zal bijna onmogelijk te vinden zijn.

Oh snap! Wat vind ik van deze prachtige collectie?

I love it! Het is chique, eigenzinnig, en gewoonweg prachtig.

Lees verder voor een complete gids om er uit te zien en je te voelen als een sexy glamour queen, alleen vandaag!